FTK mbajti kuvendin e rregullt vjetor

FTK mbajti kuvendin e rregullt vjetor

Më 19 prill 2015 në Shtëpinë e Sporteve në Prishtinë u mbajt Kuvendi i rregulltë vjetor i  Federatës së Tenisit. Pas miratimit të agjendës së Kuvendit nga delegatët e pranishëm, kryetari Shkelzen Domi e arsyetoi detajisht...

Arbitrat kosovar tė tenisit ndajnė drejtėsinė nė FED CUP

Arbitrat kosovar tė tenisit ndajnė drejtėsinė nė FED CUP

Pesë arbitra të tenisit nga Kosova do të ndajnë drejtësinë në turneun e njohur të tenisit FED CUP që është duke u mbajtur nga 14-18 prill në Ulqin. Në këtë turne prestigjioz marrin pjesë 13 shtete nga Europa dhe Afrika....

Federata e Tenisit tė Kosovės pret tė pranohet me tė drejta tė plota nė Federatėn Europiane tė Tenisit nė fund tė muajit mars

Federata e Tenisit tė Kosovės pret tė pranohet me tė drejta tė plota nė Federatėn Europiane tė Tenisit nė fund tė muajit mars

Bordi i Federatës Europiane të Tenisit ka vendosur që aplikimi i Federatës së Tenisit të Kosovës me të drejta të plota të votohet nga delegatët e Ansamblesë së Përgjithëshme të kësaj organizate që do të...

Shpallja e mė tė mirėve nė tenisin e Kosovės pėr vitin 2014 - Hotel Sirius 7 Janar ora 11:00

Shpallja e mė tė mirėve nė tenisin e Kosovės pėr vitin 2014 - Hotel Sirius 7 Janar ora 11:00

Federata e Tenisit e Kosovës (FTK) të mërkurën më 7 janar do të bëjë shpalljen e më të mirëve në tenisin e Kosovës për vitin 2014. Në këtë manifestim do të shpërblehen tenistët, klubet,...

“Tenis pėr tė gjithė” nė Sheshin “Nėna Terezė” nė Prishtinė

“Tenis pėr tė gjithė” nė Sheshin “Nėna Terezė” nė Prishtinė

Në organizim të Organizatës së Pavarur për Edukim Sportiv në Kosovë (OESK) dhe në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës (FTK) më 05.11.2014 (e mërkure) në Sheshin “Nëna Terezë” në...