PRISHTINA JUNIORS 2023

Klubi i Tenisit Prishtina në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 07-08 Tetor, organizojnë turneun “Prishtina Juniors 2023” për kategorinë U14, i cili ishte shtyer për shkak të temperaturave të larta gjatë muajit Korrik.
📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit të KT Prishtina, Taukbashçe, Prishtinë.
🔻MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
E-mail: tennisnjeri@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Tel: 044 182 219
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 06.10.2023, në ora 17:00
Shorti publikohet: 06.10.2023, në ora 18:00h
Orari publikohet: 06.10.2023, në ora 21:00h