Kampionati i Mini-Tenisit i Kosovës

Kampionati i Mini-Tenisit i Kosovës

Kampionati i Mini-Tenisit i Kosovës është turne që feston sportin e tenisit, i hapur për të gjitha grupmoshat, me kombinim të grupeve kualifikuese pasuar nga shorti i eliminimit, dhe i cili luhet me top të “Kuq” në fushë të “Kuqe”. 

Gara e Mini- Tennisit luhet me “Top të kuq” dhe fushë e rrjetë të dimensioneve të Mini-tennis, nuk ka kufizim për madhësinë e reketit që përdoret dhe nuk ka kufizim as të gjinisë, e as të grupmoshës, që do të thotë se turneu mbahet i përbashkët për të dyja gjinitë dhe të gjitha grupmoshat.

Fituesi i turneut shpallet “Kampion i Kosovës në Mini-Tenis” për atë vit.