Jeton HADËRGJONAJ

Kryetar

Emri: Jeton Hadërgjonaj
Datëlindja: 26.06.1971 në Prizren, Kosovë
Statusi: I martuar, baba i një djaloshi me emrin Lis – 15 vjeç
Shkollimi: Bachelor – Kolegji Fama - Managment

Përvoja e Punës:
1999-2008 UNMIK – Përkthyes i Gjuhës Angleze
2014 - Kontabilist
2019 – Mësues i Gjuhës Angleze Online

Karriera në sport:
1983 – 2000 Henbollist i KH “Prizreni”
1996 Themelues i Klubit të tenisit KT “Wimbledon” tani KT “Prizreni”
2009-2017 Nënkryerar i Federatës së Tenisit të Kosovës
2016 – 2020 Selektor i Përfaqësues së Kosovës Davis Cup
2021 – 2025 President i Federatës së Tenisit të Kosovës

Njohja e gjuhëve: Gjuha Shqipe, Sërbe, Turke dhe Angleze

Kontakti

Blerina MATI

Nënkryetare

Kontakti

Ylber SHAMOLLI

Nënkryetar

Kontakti
Driton LATIFI
Lorik HAXHISHABANI