Dielli Juniors

Klubi i Tenisit Diellix në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 23-24 shtator, organizojnë turneun ‘Dielli Juniors’ për kategorinë U12.
📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit në Tauk Bashçe, Prishtinë.
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: edon.ademi99@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 22.09.2023 në ora 17:00.