PEJA JUNIORS

🔺Klubi i Tenisit Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 29-30 Korrik, organizojnë turneun ‘Peja Juniors’ për kategorinë U18.

📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit “Enes Nallbani”, Pejë.

🔻MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: kreshnik24@hotmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 28.07.2023 në ora 17:00