Prizreni Juniors 2023

Klubi i Tenisit Prizreni në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 09-10 shtator, organizojnë turneun ‘Prizreni Juniors’ për kategorinë U14.
📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit te qendra sportive “Sezai Surroi”, Prizren.
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: meldinmustafi11@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 08.09.2023 në ora 17:00.