Gjakova Juniors 2023

Klubi i Tenisit Gjakova në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës më datë 30 shtator – 01 tetor, organizojnë turneun ‘Gjakova Juniors’ për kategorinë U18.
📍Turneu do të mbahet tek fushat e tenisit ‘Arben Zeka në Brestovik, Pejë.
🔻MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: astritxerxa@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Numri i telefonit: +383 44 111 046
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 29.09.2023 në ora 17:00.