DIELLI TEB OPEN 2023

Turneu ‘Dielli TEB Open 2023’ për kategorinë Adults për meshkuj do të mbahet gjatë datave 02-08 Tetor, i cili do të organizohet nga KT DielliX në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës dhe spozorit kryesor të këtij turneu Bankës TEB.
👉Ky turne përveç tenistëve vendor do të bëjë bashkë edhe tenistë nga rajoni!
📍Turneu do të mbahet te fushat e KT Dielli në Prishtinë.
SHPËRBLIMET
🥇Kampioni: 700€
🥈Finalisti: 350€
🥉Gjymëfinalistët: 100€
MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
E-mail: xena@xenini.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes deri më 01.10.2023 në ora 17:00.