Zyrtarë nga FTK vizituan K.T. Trepça nga Mitrovica.

  • Qer 08, 2020

05 qershor 2020

Sot zyrtarë nga Federata e Tenisit e Kosovës vizituan Klubin e Tenisit Trepça nga Mitrovica.

Burim Çitaku nga K.T. Trepça informoi për gjendjen ne Mitrovicë pas pandemisë dhe tha se klubi ka qenë i mbyllur plotësisht deri këtë javë kur edhe kanë nisur ushtrimet sipas rekomandimeve të pranuara.

Ai tha se në Mitrovcë ka vullneti dhe pasioni të lartë të fëmijëve për të ushtruar tenis mirëpo gjithsesi ka mungesë të infrastrukturës.

K.T. Trepça ka nisur me ushtrimet e rregullta dhe të interesuarit mund të i bashkohen klubit:

Klubi i Tenisit Trepça
Fb:Klubi i Tennisit Trepca Korja
Tel: 04926612

Share this post