Veteranet nga Kosova marrin pjese ne ITF Ulcinj Open

  • Maj 06, 2019

01 maj 2019

Krahas pjesemarresve nga 15 shtete te botes, dhe shumë shqiptarëve nga Shqipëria e Mali i Zi, nga Kosova ne ITF Ulcinj Open – Seniors po marrin pjesë:

Përparim Veliu (40+)
Slobodan Petrović (45+)
Shkëlzen Domi (55+)
Agim Islami (60+RR).

Share this post