VESA GJINAJ KAMPIONE NË DOUBLE DHE GJYSMËFINALISTE NË SINGLE TË TURNEUT KOSOVA OPEN 2021

  • Sht 12, 2021

Gjatë kësaj jave është mbajtur turneu ndërkombëtar ‘Kosova Open 2021’ J5 Peja në Brestovik, Pejë.

Tenistja Vesa Gjinaj kishte paraqitje mjaftë të mirë duke zënë vendin e parë në double bashkë me bashkëlojtaren e saj, Aleksandra Simeva. Ndërsa në single Gjinaj u ndal në gjysmëfinale.Kujtojmë se ky është turneu i parë i tenisit i nivelit botëror i organizuar në Kosovë!

Urimeee VESAA dhe suksese!

Share this post