Categories
Lajmet

[:sq]Pamje nga dita e trete e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit[:]

[:sq][:]

[:sq]11 Shtator 2019

Pamje nga dita e trete e Kursit Tenik per Trajner te Tenisit, qe po mbahet ne Karagac- Peje, me ekspertet nderkombetare Vanja Ibrahimoviq dhe Ales Filipçiq.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.