Categories
Lajmet

[:sq]Ka perfunduar turneu “Kalaja Kids 2019 – U10” organizuar nga K.T. Kalaja.[:]

[:sq][:]

[:sq]20 Tetor 2019

Ka perfunduar turneu “Kalaja Kids 2019 – U10” organizuar nga K.T. Kalaja.

Fitues dhe Finalist per kategori u shpallen:

Red:
Djem: 1. Heron Ajeti 2. Reis Ramaxhiku
Vajza: 1. Morea Dreshaj 2. Lorina Dreshaj
Orange:
Djem: 1. Alex Prifti 2. Ares Rexha
Vajza: 1. Emilia Bilalli 2. Jona Shabani
Green:
Djem: 1. Marko McCoy 2. Unik Ramadani
Vajza: 1. Areta Rexha 2. Andra Byci

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.