Categories
Lajmet

[:sq]ITF/Tennis Europe organizon “Talent Identification Camp”[:]

[:sq][:]

[:sq]ITF/Tennis Europe organizon “Talent Identification Camp” per lojtare te topit orange ne fushat e tenisit JUG ne Shkup, Maqedoni.
Ne kete kamp marrin pjese 4 lojtare te Kosoves dhe dy trajner.
Perpos Kosoves marrin pjese lojtare nga Shqiperia, Maqedonia dhe Moldavia.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.