Categories
Lajmet

[:sq]Edon Ademi dhe Lorik Haxhishabani jane certifikuar me Level C nga ATP[:]

[:sq][:]

[:sq]Trajneri Edon Ademi dhe Lorik Haxhishabani jane certifikuar me Level C nga ATP pas pjesemarrjes ne kursin GPTCA (Global Professional Tennis Coach Association).

Kursi u mbajte me 29-31 mars ne Shkup me ne krye trajnerin e tenisteve top 100 Alberto Castellani.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.