Categories
Lajmet

[:sq]Dita e pare e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyski[:]

[:sq][:]

[:sq]02 nentor 2018

Sot ne fushat e tenisit “Tennis Arena” ka filluar dita e pare e kampit me trajnerin e njohur Piotr Unierzyksi.

Kampi do te zgjate 5 dite, ndersa trajneret dhe lojtaret do te kene rast te marrin pervoje te shkelqyer nga z. Unierzyksi.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.