Trajneri Senad Jusufi dhe Festim Ibrahimi po marrin pjese ne Konferencen e Trajnereve 2018

  • Tet 19, 2018

Trajneri Senad Jusufi dhe Festim Ibrahimi kanë mbërritur në Francë, për të marr pjesë në Konferencën e Edukimit për Trajnerët e Tenisit-2018, që po organizohet nga Federata Franceze e Tenisit, në Akademinë e Tenisit Mouratoglou në Biot, Francë, nga 18 deri më 21 Tetor 2018.

Share this post