Top Reklama Kids

  • Maj 18, 2023

Ka përfunduar turneu “Top Reklama Kids”, për kategorinë Green, i cili u organizua nga KT Peja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit të Kosovës, në fushat e tenisit “Enes Nallbani”.

Në kategorinë Green te vajzat fituese u shpall

Lina Rexha, ndërsa te djemt fitues doli tenisti Eli Duraku i cili në finale mposhti tenistin Amar Jusufi me rezultat: 5-3 4-0.

Urime dhe suksese!

Share this post