Sot ne paloton e sheshit “Zahir Pajaziti” u mbajte dita e dyte e Tennis Fest 2019.

  • Mar 22, 2019

22 mars 2019

Sot ne paloton e sheshit “Zahir Pajaziti” u mbajte dita e dyte e Tennis Fest 2019.

Aktivitetet filluan ne oren 10:00 deri 17:00, ku rreth 300 femije paten rastin te i marin hapat e para te sportit te tenisit dhe te argetohen me lojerat e zhvilluara gjate dites.

Falenderojme te gjithe pjesemarresit, dhe sponzoret qe e mundesuan kete ngjarje.

#KomunaePrishtines #BPB #ENRAD #KORPORATARUGOVE #MRKS

Share this post