SOKOL TIGANI KAMPION I “PRIZRENI SENIORS 2022”

  • Gus 08, 2022

Ka përfunduar sot turneu “Prizreni Seniors 2022” për kategorinë 35+, organizuar nga KT Prizreni në bashkëpunim me Federaten e Tenisit të Kosovës.

Në finale u përballën Sokol Tigani dhe Naim Shehu, mes të cilëve fitues doli tenisti Sokol Tigani dhe ndeshja përfundoi me rezultat: 6-2 2-6 RET.

Urime dhe suksese!

Share this post