Perfundoi turneu “Kalaja Open-2018, U12 U14

  • Sht 30, 2018

Ka perfunduar turneu “Kalaja Open- 2018”, per kategorine U12 dhe U14, me organizator K.T Kalaja.

Sot u zhvillua finalja e djemve per kategorine U12 ku Baton Haxhiu vuri vendin e pare pasi Filip Pavic u terhek nga loja.

Ne U14, femra vendin e pare e zuri Vesa Gjinaj kunder Aja Broqit me rezultat 6:0 6:1, tek djemt vendin e pare e zuri Drinor Shamolli pasi ne finale mposhti kundershtarin e tij Arbin Koro me rezultat 6:2 6:3.

Kliko per FOTO

Share this post