Perfaqesuesja U12 dhe U14 jane nisur ne “Development Championships 2020” dhe “Training Camp”

  • Mar 02, 2020

02 Mars 2020

Ekipi perfaqesues i Kosoves per grupmoshen U14 dhe U12 jane nisur sot per ne Antali per te marr pjese ne “Development Championships 2020 – U14” dhe “Training Camp U12”.


Development Championships per grupmoshen U14 mbahet nga data 02- 14 Mars dhe Kosova po perfaqesohet nga ekipi:
1. Semi Kito

2. Baton Haxhiu

3. Olta Bajramaj

4. Meldina Mislimi

5. Arian Ibrahimi – trajner.


Ndersa ne Kampin per grupmoshen U12 do te merr pjese Altea Hajrizi dhe Dasar Ymeri me trajner Granit Bajraliu.
Kampi fillon neser dhe zgjate deri me 08 Mars 2020.

Perfaqesuesve tane ju urojme suksese gjate qendrimit ne Antali!

Share this post