Mini-tennis Championships, by BKT u zhvillua sot në fushat e tenisit të K.T. Prishtina.

  • Tet 27, 2019

26 Tetor 2019

Mini-tennis Championships, by BKT u zhvillua sot në fushat e tenisit të K.T. Prishtina.

Një ditë e jashtëzakonshme, me pasionat të tenisit të grup moshave të ndryshme duke filluar nga mosha 5 vjeçare e deri në +35 kaluan një dite të paharruar dhe të veçantë sot duke garuar mes veti dhe shijuar lojën e tenisit.

Rreth 50 pjesëmarrës sot garuan për titullin Kampion i Kosovës për Mini-tennis, by BKT, ndërsa titullin e fitoi tenisti ynë i kategorisë Adult Granit Bajraliu i cili arriti në finale duke mposhtur kështu kundërshtarin Festim Ibrahimi.

Ndryshe nga garat zyrtare ky aktivitet kishte fokusin të krijojë një ambient relaksues, dhe festiv, me pjesëmarrje të pakufizuar dhe moshë të pakufizuar për gjithë dashamirët e tenisi.

Aktiviteti u mbështet nga @BKT Kosova sponsor kryesor i eventit të cilën e falënderojmë përzemërsisht për besimin dhe bashkëpunimin.

Një falënderim të veçante për supervajzerin Gezim Mehmedi, ndihës trajnerët, gjithë pjesëmarrësit dhe vullnetaret që ndihmuan organizmin e ngjarjës.


Share this post