Linqe

Mëposhtë mund ti gjeni dis nga linqet me rëndësi:

proba

International Tennis Federation

proba2

Tennis Europe

proba-atp

ATP World Tour

proba-wta

Women’s Tennis Association

proba-davis-tjeter

Davis Cup

proba-fed

FED Cup

proba-kok

Komiteti Olimpik i Kosovës

proba-mkrs

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit