LEARTA MUHARREMI E UNIK RAMADANI KAMPIONË TË TURNEUT “PRIZRENI JUNIORS 2023 – U14”

  • Sht 14, 2023

Ka përfunduar sot turneu “Prizreni Juniors 2023” për kategorinë U14, organizuar nga KT Prizreni në bashkëpunim me Federaten e Tenisit të Kosovës.

Fitues i turneut te djemtë doli Unik Ramadani i cili në finale eleminoi tenistin Ervin Doli me rezultat: 6:2 6:2, ndersa te vajzat, Learta Muharremi mposhti tenisten Amela Xërxa me rezultat: 6:1 6:1

Urime dhe suksese fituesve!

Share this post