LEARTA MUHARREMI DHE SALIDIN RAMA KAMPIONË TË KOSOVËS PËR VITIN 2022 NË KATEGORINË U14

  • Dhj 16, 2022

Gjatë datave 12-13 Nëntor 2022 është mbajtur turneu përmbyllës ‘Masters 2022’ për kategorinë U14 në të cilin u përballën tenistët më të mirë të kësaj kategorie për vajza dhe djem.

Te vajzat kampione doli Learta Muharremi, përderisa në vendin e dytë u rendit Meldina Mislimi, ndërsa në vendin e tretë e të katërt dolën Nina Thaqi dhe Yllka Smakolli.

Te djemt kampion u shpall Salidin Rama, në vend të dytë doli Ervin Doli, ndërsa në vend të tretë dhe të katërt u renditen Unik Ramadani e Yll Smakolli.

Urime të gjithë garuesve për paraqitjen e tyre në gara gjatë këtij viti, duke ju uruar edhe më shumë suksese në vitin e ardhshëm!

Share this post