LEARTA MUHARREMI DHE FILIP PAVIC KAMPIONË TË “MASTERS 2022” NË KATEGORINË U16

  • Dhj 16, 2022

Gjatë datave 19-20 Nëntor 2022 është mbajtur turneu përmbyllës ‘Masters 2022’ për kategorinë U16 në të cilin u përballën tenistët më të mirë të kësaj kategorie për vajza dhe djem.

Te vajzat kampione doli Learta Muharremi, përderisa në vendin e dytë u rendit Meldina Mislimi.

Te djemt kampion u shpall Filip Pavic, ndërsa në vend të dytë doli Salidin Rama.

Urime të gjithë garuesve për paraqitjen e tyre në gara gjatë këtij viti, duke ju uruar edhe më shumë suksese në vitin e ardhshëm!

Share this post