Kosova ne Davis Cup per here te pare

  • Mar 01, 2016

Është hudhur shorti i xhiros së parë në grupin III të Davis Cup në tenis ku për herë të parë merr pjesë edhe Përfaqësuesja e Kosovës. Tenistët kosovarë janë pjesë e grupit D së bashku me Estoninë, Greqinë dhe Lihtenshtajnin. Meçet e grupit D zhvillohen në Estoni e Kosova përfaqësohet nga: Hyda Banjska , Granit Bajraliu, Gurash Hasani dhe Meldin Mustafi. Meçin e parë Përfaqësuesja e Kosovës e zhvillon të mërkurën në ora 15:00 kundër Greqisë .

Share this post