Kalaja Seniors 2021

  • Qer 08, 2021

Klubi i Tenisit Kalaja në bashkëpunim me Federatën e Tenisit e Kosovës këtë fundjavë më 12 dhe 13 Qeshor organizojnë turneun “Kalaja Seniors 2021” për kategorinë 35+.

Turneu do të mbahet te fushat e tenisit te qendra sportive ‘Sezai Surroi’ në Prizren.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: duriim.morina@gmail.com
CC: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)

Afati i paraqitjes deri më 11.06.2021 në ora 17:00

Share this post