Hana Veseli finaliste në turneun në Shkup

  • Maj 16, 2021

Hana Veseli ka zënë vendin e dytë në mesin e një konkurence mjaftë të madhe me mbi 30 teniste pjesëmarrëse në kategorinë orange në turneun e organizuar nga KT Mondano në Shkup të Maqedonisë.

Urime Hana dhe suksese!

Share this post