FTK ofron asistence 2 mujore per 11 trajneret me aktiv te tenisit si pasoje e Covid 19

  • Mar 29, 2020

29 Mars 2020


Bordi Drejtues i FTK-së, si pasojë e gjendjes aktuale të renduar nga pandemia “Covid 19”, gjegjësisht humbjes se të hyrave që ka shkaktuar, ka marrë vendim të ofrojë asistence modeste 2 mujore per 11 trajnerët me aktive te tenisit.


Brenda mundësive buxhetore, trajnerëve gjate javës tjetër do t’iu ndahen nga 150 euro për muajt mars dhe prill.


Trajnerët që përfitojnë nga ky program janë:


1. Arian Ibrahimi

2. Art Baruti

3. Astrit Xerxa

4. Bajram Ibrahimi

5. Burim Citaku

6. Durim Morina

7. Edon Ademi

8. Festim Ibrahimi

9. Granit Bajraliu

10. Kreshnik Arifi

11. Lorik Haxhishabani

Share this post