Federata e Tenisit I shpreh ngushëllime familjës Nallbani dhe Klubit të Tenisit “Peja”.

  • Tet 19, 2017

Përkujtim
Enes Nallbani – Kryetar i Klubit të Tenisit “Peja”
Tenisi kosovar sot humbi një personalitet të madh. Enes Nallbani edhepse një kohë të gjatë vuante nga sëmundja e rëndë, deri në momentet e fundit të jetës mendoi për zhvillimin e sportit të tenisit.
Si kryetar I klubit të tenisit “Peja” arriti që ta bëjë Pejën si qytet të parë në Kosovë me 4 terrene të reja të tenisit dhe me 2 të tjera të mbyllura.
Por, trashëgimia më e madhe që ia la Enes Nallbani tenisit të Kosovës është djali I tij 12 vjeçar Melosi, që vazhdon të jetë kampion me vite, dhe është një ndër shpresat me të mëdha të tenisit kosovar.

Share this post