DIELLI MASTERS 2022

INFO MBI TURNEUN

Grupmosha:

Veteranë 35+

Garat:

Singles | Main Draw

Qualifiers ~ Jo

Doubles ~ Jo

Formati i ndeshjeve: Round-Robin ose Eleminim varësisht numrit të tenistëve të paraqitur

Kotizimi:€20.00

Vërejtje: Regjistrimi në FTK për tenistë për vitin 2023 në shumë 5 € duhet paguar tek mbikëqyrësi (ose në llogarinë bankare të Federatës BPB 1300001200005130 para zhvillimit të ndjeshjes.

Lokacioni: Fushat e Tenisit ne Taukbashce

ORGANIZIMI

Drejtori i turneut: Shkelzen Domi

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: xena@xenini.com

CC:tour@tenniskosova.com

Email attachment: ID (vetëm herën e parë)

 

Afati i paraqitjes: 05.05.2023 17:00h

Shorti publikohet: 05.05.2023 18:00h

Orari publikohet: 05.05.2023 21:00h