Carl Coupet fitues i “Dielli Masters 2023” – 35+

  • Maj 08, 2023

Gjatë datave 6-7 Maj 2023 është zhvilluar turneu “Dielli Masters 2023” për kategorinë 35+, organizuar nga K.T. Dielli X në bashkëpunim me Federaten e Tenisit e Kosovës.

Fitues i këtij turneu doli Carl Coupet pas përfundimit të ndeshjes kundër Jeton Hajdarit me rezultat: 6:2 2:6 2:4(DEF.)

Urime dhe suksese!

Share this post