Bora nuk i ndan Ukëhaxhajt nga tenisi

  • Shk 16, 2021

Në mungesë të fushave të mbuluara, trajneri Sami Ukëhaxhaj së bashku me tenistët Blearta dhe Bleron Ukëhaxhaj, për disa orë pastruan borën nga terreni i tenisit në Milloshevë, duke krijuar kështu sado pak kushte për stërvitje.

Blearta ka ndarë me ne videon nga kjo ditë, ndërkaq në postimin e saj thuhet:

“No Indoor Tennis Courts?! No problem, we find a way!”

Share this post