BKT Kosova gjithmonë e gatshme në përkrahje të tenisit në Kosovë.

  • Kor 27, 2020

27 Korrik 2020

BKT Kosova gjithmonë e gatshme në përkrahje të tenisit në Kosovë.

Banka Kombëtare Tregtare do të jetë sponzori kryesor i turneut për femrat të moshës së rritur “Ladies OPEN 2020- A”.

Ladies OPEN 2020 do të fillojë më 30 Korrik, ndërsa kanë mbetur vetëm edhe tri (3) ditë të hapura për paraqitje për pjesëmarrje në turne.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES

Email: tour@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 29.08.2020 @17:00
Shorti publikohet: 29.08.2020 @18:00
Orari publikohet: 29.08.2020 @21:00

Turneu për femra të moshës së rritur mbahët nga data 30 korrik – 02 gusht 2020, në fushat e tenisit të K.T. Rilindja në Tokëbashqe- Prishtinë.

Detajet tjera i gjeni në courthive:

https://courthive.com/t/9f4005da-fc4f-46f6-a40c-a71264ad772f?

#LadiesOPEN2020 #WomenTennis #BKTKosova #BKT #BankaKombëtareTregtare #KosovoTennis #FTK

Share this post