z. Agim Islami u nderua nga KOK per vepren jetesore

  • Jan 11, 2019

Me 09 nentor 2018 gjate gala mbremjes se Komitetit Olimpik te Kosoves per 4 vjetorin e anetaresimit te Kosoves ne Komitetin Olimpik Nderkombetare, KOK nderoi te gjithe personalitetet e sportit per vepren jetesore.

Gjate mbremjes u shquan te gjithe ata te cilet kane kontribuuar mbi 50 vjet ne sporti, dhe qe kane kaluar moshen 70-vjecare, me c’rast nga Federata e Tenisit e Kosoves u nderua z. Agim Islami si personaliteti me i vjeter dhe kontributin e tij shume vjecare qe ka dhene per sportin e tenisit.

Share this post