“Vlora Open Juniors U10, U12”, mbahet me 20-21 Qershor

  • Qer 18, 2020

18 Qershor 2020

Federata Shqiptare e Tenisit këtë vikend më 20-21 Qershor organizon turneun “Vlora Open Juniors U10, U12”.

Të interesuarit mund të paraqiten në emailin albanianopen@gmail.com ose në fb Tenis Vlora Albania

Afati i pranimit NESER ora 18:00 dt 19/06/2020

Publikimi i shortit ora 21:00 dt 19/06/2020.

Ndeshjet do të fillojne në orën 10:00 diten e shtune dt 20/06/2020

Finalet do të zhvillohen diten e diele dt 21/06/2020

Kuota e turneut: 1000 Lek

Formati i shortit: Round robin dhe Eliminim, seti final match tiebreak (10 pike)

Akomodimi: Hotel Nacional 1200 Lek për Person (fjetja, mengjes) për lojtarët nga rrethet.

Share this post