“VIP Tournament 2016”

  • Maj 08, 2016

Sot u zhvilluan lojet e fundit te turneut “VIP Tournament 2016” ne fushat e tenisit ne Germi.
Ne turne morren pjese 22 lojtare nga Kosova dhe jasht Kosoves, dhe u zhvillua me sukses.
Ne finale Patrick Entiene mposhti Mejdi Rexhepin pas nje loje mjaft te mire.
Falenderojm te gjithe pjesemarresit dhe shikuesit.

Share this post