Vetem edhe 2 dite te hapura per paraqitje ne “LADIES OPEN 2019”.

  • Kor 29, 2019

29 Korrik 2019

Vetem edhe 2 dite te hapura per paraqitje ne “LADIES OPEN 2019”.

MËNYRA DHE KUSHTET E PARAQITJES
Email: federation@tenniskosova.com
Email attachment: Foto ID (vetëm herën e parë)
Afati i paraqitjes: 31.07.2019 @17:00
Shorti publikohet: 01.08.2019 @18:00
Orari publikohet: 01.08.2019

Turneu fillon te Premten, ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina.

Ju mirepresim!

Share this post