Vesa Gjinaj shpallet Shprese Olimpike 2020 nga KOK

  • Shk 24, 2020

24 Shkurt 2020

Tenistja jone Vesa Gjinaj eshte perzgjedhur Shprese Olimpike 2020 nga Komiteti Olimpik i Kosoves.

Gjinaj do te perfitoje burs mujore nga ky program, ndersa falenderojme perzemerisht KOK dhe MKRS per perkrahjen

Share this post