Vesa Gjinaj kualifikohet në xhiron e tretë të turneut Atlanta ITF

  • Tet 19, 2021

Gjatë kësaj jave po mbahet turneu ndërkombëtar i nivelit ITF, J4 Atlanta në USA.

Tenistja Vesa Gjinaj në xhiron e dytë ka arritur të shënoj fitore kundër tenistes Cameron Didion me rezultat 6:1 6:1 .

Urime dhe suksese në xhiron e radhës!

Share this post