Vesa Gjinaj kalon xhiron e parë në turneun Atlanta ITF në USA

  • Tet 19, 2021

Gjatë kësaj jave po mbahet turneu ndërkombëtar Atlanta ITF, J4 Atlanta në USA, ku për herë të parë merrë pjesë një teniste nga Kosova.

Tenistja Vesa Gjinaj në xhiron e parë ka arritur të mposhtë tenisten nga USA, Susanna Brass me rezultat 6:0 6:3.

Urime dhe suksese në xhiron e radhës!

Share this post