Vesa GJINAJ kaloi edhe xhiron e dyte te turneut ITF “World Tennis Tours J5 Tirana”

  • Maj 29, 2019

29 maj 2019

Vesa GJINAJ kaloi edhe xhiron e dyte te turneut ITF “World Tennis Tours J5 Tirana” duke u kualifikuar ne çerekfinale.

Ajo sot ne roundin e dyte mposhti kundershtaren e saj Aengi KUONI (SUI) me rezultat 6:3 6:0.

Bravo dhe suksese Veses!

Share this post