Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”

  • Gus 03, 2019

3 Gusht 2019

Vesa Gjinaj eshte finalistja e pare e “Ladies Open 2019”. Ajo sot ne gjysmefinale mposhti Blearta Ukehaxhaj.

Gjysmefinalja e dyte ne mes te Donika Bashota dhe Eda Mjekqi shtyhet per neser ne oren 10:15 per shkak te motit me shi.

Finalja e madhe do te zhvillohet po ashtu neser duke filluar nga ora 17:00.

Ju ftojme te gjithve ne fushat e tenisit te K.T. Prishtina, SH.F. Ismajl Qemlaji- Bregu i Diellit.

Share this post