Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi gjysemfinalist te turneut “U14 Masters Macedonia”.

  • Tet 27, 2018

Vesa Gjinaj dhe Fresk Sylhasi gjysemfinalist te turneut “U14 Masters Macedonia”.

Master Macedonia eshte turne i fundvitit, ku marrin pjese 8 tenistet me te mire te vitet, ne te cilin per heret te pare do te marrin pjese edhe Vesa me Freskun.

Share this post