Categories
Lajmet

[:sq]Veteranet nga Kosova marrin pjese ne ITF Ulcinj Open[:]

[:sq][:]

[:sq]01 maj 2019

Krahas pjesemarresve nga 15 shtete te botes, dhe shumë shqiptarëve nga Shqipëria e Mali i Zi, nga Kosova ne ITF Ulcinj Open – Seniors po marrin pjesë:

Përparim Veliu (40+)
Slobodan Petrović (45+)
Shkëlzen Domi (55+)
Agim Islami (60+RR).

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.