Categories
Lajmet

[:sq]Vesa Gjinaj shpallet Shprese Olimpike 2020 nga KOK[:]

[:sq]

24 Shkurt 2020

Tenistja jone Vesa Gjinaj eshte perzgjedhur Shprese Olimpike 2020 nga Komiteti Olimpik i Kosoves.

Gjinaj do te perfitoje burs mujore nga ky program, ndersa falenderojme perzemerisht KOK dhe MKRS per perkrahjen

[:]