Categories
Lajmet

[:sq]Vesa Gjinaj fitoi xhiron e pare ne single, ne turneun Koza WOS Cup 2018[:]

[:sq][:]

[:sq]Vesa Gjinaj fitoi xhiron e pare kunder Selin Sakiroglu( TUR) me rezultst 6:3 6:1 ne turneun Koza WOS Cup 2018.

Forta Morina dhe Drinor Shamolli u mposhten ne xhiron e pare- single. Ndersa ekipi do te vazhdoi garen ne double.

[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published.